TWI og Toyota KATA

TWI Institut Skandianvien og Schweiz
TWI Institut Skandianvien og Schweiz

Hos BTP er vi Officiel Global Partner med TWI Institute i USA. Vi er trænet og certificeret til at kunne tilbyde deres TWI og Toyota KATA-programmer. Vi har rettighederne i Skandinavien og Schweiz. Vi har oprettet to afdelinger - TWI Institut Skandinavien og TWI Institut Schweiz, som begge følger retningslinjerne fra TWI Institute, USA. Vores globale netværk af andre Globale TWI Partnere gør, at vi kan tilbyde TWI globalt.

Vores konsulenter er trænet og certificeret fra det officielle TWI Institut i USA.

Læs yderligere om TWI og Toyota KATA-programmerne og find ud af, hvad de er, hvad du/I får ud af dem, og hvordan I kommer igang og meget mere.

Find vejen til effektive uddannelse gennem certificerede TWI og KATA-programmer her.

Råd tråd i TWI og Toyota KATA

Efter at have arbejdet med TWI i flere år ser vi en tydelig rød tråd i TWI og KATA programmerne: De er alle så basale og brugervenlige, at de ofte bruges som fundamentet i vores kunders talent- og/eller lederudviklingsprogrammer. Efter fx at have lært det fundamentale program TWI Job Relationer fortsætter flere ledelsesprogrammer med opfølgningsmoduler såsom: feedback-modeller; hvordan stiller man åbne spørgsmål?; forståelse af følelser i forandringsprocesser. Læs mere omkring disse HR-ydelser her.

Vil du blive klogere på TWI & Toyota KATA? Så se introduktionsvideoen herunder, eller se vores store Videnscenter, hvor du finder alt om TWI og KATA fra dens historiske opkomst til en dybdegående introducerende artikel om TWI og moderne virksomheders - fx LEGO og Vestas - brug og resultater med programmerne.

Spørgsmål omkring TWI eller KATA?

John Vellema (DK)
John@btp.dk

Joakim Bjurström (SE)
Joakim@btp.dk