Spot The Talent

BTP tilbyder kurset: Spot the Talent. 

Kurset handler om at lære at spotte talenterne i din organisation - både i forhold til jeres TWI-rejse og i forhold til jeres andre forandringsprojekter. Vi vil gerne hjælpe jer med at finde de helt rigtige profiler til at gå i fronten for jeres forandringsprojekt.

Når man skal bruge en ny forandrings-agent / supervisor, vil man ofte – per automatik – vælge den medarbejder, som performer bedst. Det er ikke nødvendigvis det bedste valg. Kravene til en god supervisor er ikke de samme som til en god medarbejder.

Supervisorens opgave er at få sit team til at opnå sit mål, og supervisoren påtager sig ofte den komplekse rolle at være "spillende træner".

Ved at vælge den forkerte supervisor har det store konsekvenser for medarbejderne og jeres output.

Du kender dine medarbejdere bedre end os - det er helt sikkert! Men ved du, hvad der er godt at kigge efter ved en supervisor? Hvilken adfærd og kvaliteter der skal fokuseres på i udvælgelsesprocessen?

Vores hovedfokus i forløbet er at træne dig til selv at kunne arbejde med denne vigtige udvælgelsesproces. Vi træner dig i vores udvælgelsesværktøjer, og giver gode råd omkring selve processen: fra information af medarbejderne omkring rollen, til samtalerne med de mulige kandidater og feedbacken til ansøgerne efter udvælgelsen.

Vores udvælgelsesproces er grundigt beskrevet i TWI LEGO-bogen, som du kan læse mere om her.

Kontakt John

Få yderlige informationer omkring udvælgelseprocessen

John Vellema
John@btp.dk