HR Ydelser

Forandringspsykologi i praksis

Hos BTP har vi gode erfaringer med enkle og effektive metoder, til at få vendt følelserne og sproget fra at være modspiller til at være medspiller på forandringsrejsen imod den ønskede kultur. 

Intensiv Dynamisk Coaching - Dynco

Vi har fokus på at hjælpe dig med at finde din indre energi frem, så du lærer den at kende, og derved lærer at anvende den, så den virker mest optimalt for dig. 

Spot The Talent

Lær at spotte talenterne i din organisation, de rette nøglemedarbejdere - som vil kunne varetage en ønsket rolle. Både i forhold til jeres TWI rejse, og i forbindelse med andre forandringsprojekter. 

Dynamisk Musikalsk Teamudvikling

Sangen er et godt værktøj til at få mennesker til at sætte sig selv i spil. Læs mere omkring vores Dynamisk Musiskalsk Teamudvikling og hvad det kan gøre for jeres teamudvikling her.

HR-ydelser, der skaber resultater for din virksomhed

God HR er god forretning! Det er mennesker, der driver din virksomhed frem. Hvis personerne i organisationen har de rette rammer og kompetencer kombineret med en stærk motivation, så er resultatet en dynamisk organisation, der er effektiv. Dette er langt fra tilfældet for de fleste virksomheder – og det hæmmer forretningen.

Hos BTP leverer vi konsulentydelser inden for HR, der skaber en enkel organisationsforandring, der giver stor effekt. Og vi gør det med respekt for det enkelte menneske i forandringsprocessen. Bliv klogere på de enkelte redskaber, som vi bruger til denne proces, ved at klikke dig ind på dem eller kontakt os og hør nærmere.