Ydelser

Vores tilgang til organisationsforandringer er enkel - og meget effektfuld

Vores konkrete TWI-, HR- og Lean-redskaber er nogle, som alle kan lære at anvende. Vi anvender dem alle med udgangspunkt i et fokus på, og respekt for det enkelte menneske i forandringsprocessen. Vi arbejder blandt andet med håndtering af de følelser som den enkelte har i processen, og som ikke nødvendigvis er efterspurgte af dem, der iværksætter den. Vi bliver ofte omtalt som et Konsulenthus, der tager hastigheden ud af implementerings-processen og som hjælper med at prioritere de mange opgaver under processen. Når vi arbejder på denne måde er det for at skabe en nænsom forandring, hvor alle kan være med, og alle får dybt ejerskab for det nye. 

Du kan herunder se nogle af vores konkrete ydelser, som omfatter rådgivning, uddannelsesforløb hos jer, og coaching indenfor hvert fagområde. Vi har delt disse ydelser op i fagområderne, men vores helt klare spidskompetence er at få dem til at spille sammen i en højere sammenhæng. 

TWI og KATA

Hos BTP er vi officielle Global Partner med TWI Institute i USA. Vi er trænet og certificeret til at kunne tilbyde deres TWI og KATA programmer. Vi har rettighederne til dette i Skandinavien og Schweiz. 

HR

Hos BTP tilbyder vi HR ydelser målrettet Dynamisk Coaching og Forandringspsykologi i praksis. Læs mere omkring vores HR ydelser og vores tilgang til forandringer her.