Samarbejdspartnere

Hos BTP har vi stærke relationer og samarbejdspartnere og er stolte af at være en del af noget større. Vi har herunder listet nogle af vores stærkeste samarbejdspartnere nedenfor.

 

 

TWI Institute

BTP er Officiel Global Partner med TWI Institute i USA. Vi er trænet og certificeret til at kunne tilbyde deres TWI programmer. Vi har rettighederne for dette i Skandinavien og Schweiz. Vores globale netværk af andre Globale Partnere gør, at vi kan tilbyde TWI globalt, og det nyder vores kunder godt af.  

Læs mere om vores TWI ydelser her.

 

effektivitet.dk

Vi samarbejder med effektivitet om netværkssamarbejde, kurser, konferencer samt vidensdeling. Dette samarbejde har siden 2013 fungeret rigtig godt, hvilket har givet succesfulde kurser og konferencer.

Læs mere omkring de åbne kurser og konferencer, vi tilbyder i samarbejde med effektivtet.dk her

 

Lean Frontiers

Vi samarbejder med LeanFrontiers i USA om den europæiske TWI konference, samt vidensdeling. Dette samarbejde er værdiskabende for begge parter i form af sparring om TWI og LEAN på det amerikanske og europæiske markeder.  

Læs mere omkring de kommende events som vi tilbyder i samarbejde med Lean Frontiers her

 

Aalborg Universitet

I kraft af vores flerårige samarbejde med flere danske videregående uddannelsesinstitutioner, har vi altid fingeren på pulsen i forhold til den nyeste forskning indenfor ledelse og organisatorisk forandring, samt produktion og procesoptimering.

Det kan her fremhæves, at vi samarbejder med studerende fra Aalborg Universitet og Aalborg Universitet CPH om det nyeste forskning inden for produktion, LEAN, Strategi, Organisation og Ledelse.   

 

 

 

Hos BTP tror vi på, at resultater skabes igennem mennesker!