BTPs historie og værdisæt

BTPs historie
BTP blev startet i 2012 af John Vellema med fundament i de erfaringer, John høstede som projektleder for opbygningen af LEGO´s globale job-træningsorganisation. Projektet er beskrevet i den SHINGO-prisvindende bog: “Building a Global Learning Organization. Using TWI to Succeed with Strategic Workforce Expansion in the LEGO Group”

Sidenhen er BTP vokset støt, og virksomheden er blevet udvidet med yderligere konsulenter – specialister indenfor TWI, Dynamisk Coaching og Forandringsledelse i praksis. 

Vi har fokus på at tilføje nye handlekompetencer.
Hvis vi giver mennesker titler før kompetencer, er der stor chance for, at de fejler og derved mister modet til at prøve nyt.

Vi, i BTP, arbejder ud fra at hele organisationen er i læring, hvilket også er årsag til, at vores tilgange er langsomme når vi starter ud. Når først organisationen har lært vores tilgang og metoder, foregår der oftest en yderst effektfuld og ret hurtig proces derefter, når de nye ting skal implementeres.

Vi tilbyder ingen hurtige quick fixes, men kun holdbare løsninger, der skaber resultater for din virksomhed. Derfor er vores kundeforhold langvarige. Vores kunder indbefatter både produktionsvirksomheder, banker, servicevirksomheder og offentlige institutioner.

Vi lægger et stort arbejde i at udgive artikler, udarbejde videoer og publicere bøger -  for at dele vores viden og faglighed med dig og resten af verden. Alt dette kan du følge under vores Videnscenter.

Vil du være sikker på at modtage nyeste nyheder, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Hos BTP tror vi på, at resultater skabes igennem mennesker!