Om BTP

Hos Business Through People ApS (BTP) arbejder vi med alt det, der får menneskene i jeres organisation til at være topmotiverede og kompetente - og yde deres bedste. 

Vi fokuserer på det, der sker mellem mennesker, og det, der får jer til at blive den bedste version af jer selv - i teamet og som ledere. Vi skaber resultater for organisationen ved at arbejde med de menneskelige relationer. Deraf vores navn: Business Through People - og i kort tale BTP.

Vi leverer konsulentydelser inden for TWI og Toyota KATA, Dynamisk Coaching og Forandringspsykologi i praksis til alle typer virksomheder og organisationer. Vi er specialister inden for disse områder og arbejder løbende på at udvikle nye ydelser i forhold til vores kunders behov.

Herunder kan du læse mere omkring vores historie, værdisæt, samarbejdspartnere og referencer. 

Historie & værdisæt

Læs om vores historie og værdisæt, som skaber gode relationer og holdbare resultater for vores kunder.

Samarbejdspartnere

Læs om vores samarbejde med stærke partnere. Det er bla. igennem en fælles tilgang til netværk og relationer, at vi igennem tiden har opnået et enormt og solidt netværk.

Kunder & referencer

Læs udtalelser fra nogle af vore kunder. Du er velkommen til at kontakte os, for at blive sat i kontakt med vores kunder - og høre direkte fra dem om deres erfaringer med os og vores tilgang.