Rikke Kaastrup-Hansen

Rikke Kaastrup-Hansen
Rikke Kaastrup-Hansen

Konsulent

  • Civilingeniør inden for produktion og ledelse
  • 20 års erhvervserfaring fra en række danske og internationale produktionsvirksomheder
  • Har arbejdet med projekt-, linje- og programledelse inden for produktion, logistik og HR/træning
  • Erfaren underviser og coach fra 7 års tilknytning til Århus Universitet samt løbende undervisning og coaching som en integreret del af ledelsesroller i erhvervslivet.
  • Underviser på følgende sprog: dansk og engelsk

Rikke er tilknyttet som konsulent hos BTP. Rikke underviser og rådgiver i TWI 10-timers Job Instruktion, Proceskonfirmering og ”Spot the Talent”. 

Rikke har siden 2008 arbejdet hos vindmølleproducenten Siemens Gamesa og har de sidste 3 år implementeret Training Within Industry (TWI) på fabrikker og sites i Danmark og udlandet. Det har indbefattet rekruttering af trænere, afvikling af kurser, opsætning af systemer og workflows samt løbende support af folk i produktionen i forbindelse med driften af træningssystemet.

Rikke har igennem sin karriere prioriteret det højt at have en tæt tilknytning til produktionsgulvet og har en god forståelse for de mekanismer, der er på spil, når trænere og ledere skal forandre deres arbejdsmetoder og adfærd.

Rikke bor i Herning sammen med sin mand og 3 børn. Børnene er ved at være store og selvkørende, så det giver tid til en god balance mellem spændende arbejde, tid til at involvere sig i børnenes fritidsinteresser og weekendture og ferier med familie og gode venner.

rikke@btp.dk

 

Yndlingscitat:

Lev i nuet, vent ikke til i morgen

Pierre De Ronsard

Rikke har afviklet 3 TWI Job Instruction kurser hos Dansac for både ledere og operatører.
Det har Rikke gjort med et overblik og en professionalisme, der har givet os det helt rigtige afsæt for at lykkes med TWI implementering, og vi ser frem til et fortsat samarbejde.

Dinny Nielsen, Team Lead – Dansac