Rikke Kaastrup-Hansen

Rikke Kaastrup-Hansen
Rikke Kaastrup-Hansen

Konsulent

  • Civilingeniør inden for produktion og ledelse
  • 20 års erhvervserfaring fra en række danske og internationale produktionsvirksomheder
  • Har arbejdet med projekt-, linje- og programledelse inden for produktion, logistik og HR/træning
  • Erfaren underviser og coach fra 7 års tilknytning til Århus Universitet samt løbende undervisning og coaching som en integreret del af ledelsesroller i erhvervslivet.
  • Underviser på følgende sprog: dansk og engelsk

Rikke er tilknyttet som konsulent hos BTP. Rikke underviser og rådgiver i TWI 10-timers Job Instruktion, Proceskonfirmering og ”Spot the Talent”. 

Rikke har siden 2008 arbejdet hos vindmølleproducenten Siemens Gamesa og har de sidste 3 år implementeret Training Within Industry (TWI) på fabrikker og sites i Danmark og udlandet. Det har indbefattet rekruttering af trænere, afvikling af kurser, opsætning af systemer og workflows samt løbende support af folk i produktionen i forbindelse med driften af træningssystemet.

Rikke har igennem sin karriere prioriteret det højt at have en tæt tilknytning til produktionsgulvet og har en god forståelse for de mekanismer, der er på spil, når trænere og ledere skal forandre deres arbejdsmetoder og adfærd.

Rikke bor i Herning sammen med sin mand og 3 børn. Børnene er ved at være store og selvkørende, så det giver tid til en god balance mellem spændende arbejde, tid til at involvere sig i børnenes fritidsinteresser og weekendture og ferier med familie og gode venner.

rikke@btp.dk

 

Yndlingscitat:

Lev i nuet, vent ikke til i morgen

Pierre De Ronsard

Reference

"Vi kontaktede Business Through People første gang i sommeren 2014, hvor vi netop havde stødt på TWI og var begyndt at afdække om det var noget for vores virksomhed. Gennem vores dialog var det tydeligt at Business Through People har en dyb indsigt i TWI, er meget passionerede og har en smittende begejstring som er inspirerende.

Business Through People er meget beviste om, at det er en stor forandringsproces der sættes i gang, og det er de gode til at formidle. Det har været afgørende for en god proces og givet os en solid platform for udrulning af TWI i hele virksomheden.

Jesper Sørensen - HR og Lean Chef, IdealCombi

I linket kan du læse flere af vores referencer