Peter Kanerva

Senior Konsulent

  • Uddannet som psykolog i Turku

  • Uddannet som forretningscoach og proceskonsulent under ledelse af Institute for Leadership

  • Uddannet til at støtte andre på deres Lean-rejse af JMAC Scandinavia og Japan

  • Underviser på finsk, svensk og engelsk

Peter er senior konsulent i Finland og har været en del af Business Through People siden begyndelsen af ​​2019. Peter er en meget kompetent Lean coach med en særlig passion for at støtte organisationer i ændringen af ​​den organisatoriske kultur, som Lean-rejsen indebærer .

Peters grundlæggende uddannelse som psykolog giver ham mulighed for at bidrage med andre perspektiver på den måske ellers processtekniske tilgang, som en Lean-rejse kan udtrykke. Hans baggrund og jordnære forståelse giver kunden en god støtte til hvorfor og hvordan det er vigtigt at forme Lean rejsen til en række indsigtsfremkaldende workshops og praktiske forbedringsprojekter. Han lader dig ikke glemme, at målet er, at enhver person skal kunne udføre deres værdiskabende arbejde så smidigt som muligt, men at målet også er, at hver medarbejder har forudsætningerne for at forbedre og udvikle deres job og processen.

Peter er grundlægger og motor bag JTO Lean Learning Center i Finland. Virksomheden startede som et joint venture mellem JMAC og JTO (Japan Management Association Consulting og Institute of Leadership). JMAC forpligtede sig til at coache og træne os i Finland i deres tankegang og træningsmønster. Af disse grunde investerer vi langsomt og sikkert i langsigtet arbejde sammen med vores kunder. Nu ti år senere er Peter gået i dybden med, hvad en Lean-transformation betyder for den organisatorisk kultur.

Peter oplader sine batterier bedst, når han kan arbejde med sine hænder. At bygge og skabe nyt er vigtigt. "En sommer uden noget byggeprojekt kan ikke rigtig kaldes en god sommer". Hver arbejdsfase er også en mulighed for at lære nyt, ved metoden, hvordan man organiserer det eller hvordan man konstruerer det. Peter undgår ikke nye udfordringer i sin fritid. Hvis han har brug for noget, er det første spørgsmål "kan jeg lave det selv". Det har betydet følgende: at lære at strikke, sy, logge carving, smede, svejse, hugge sten, montering osv. Men mest af alt har den lært ham at sætte pris på de praktiske færdigheder og de mennesker, han møder i værdikæden.

Peter@btp.dk