Per Albrektsen

Per Albrektsen
Per Albrektsen
  • 20 års ledelseserfaring fra Postnord Transport, Distribution og Produktion
  • Uddannet i ledelse gennem flere forskellige uddannelser: Ledelse i praksis, Lean ledelse, Leading Change og Lean Blackbelt 
  • Underviser, rådgiver og tilbyder coaching i TWI JI,  Lean, ”Spot the Talent”: Rekruttering af jobtrænere og proces-konfirmering (ledere)
  • Underviser på følgende sprog: Dansk

Per er tilknyttet som konsulent hos BTP. Per underviser i TWI 10-timers kurserne og ”Spot the Talent”.  Spot the Talent-metoden giver jer en større sandsynlighed for, at I vælger den bedst egnede træner, hvilket er med til at give de bedste resultater. Per tilbyder også TWI opfølgning i jeres virksomhed og support til implementering af TWI i jeres virksomhed, samt træne jeres ledere i  proces-konfirmering. Erfaring fra flere virksomheder bl.a. Postnord, har vist, at ledernes proces-konfirmering er en afgørende faktor for at I får succes med jeres TWI rejse. Pers onside coaching øger og styrker TWI trænernes evner og kompetencer.

Per faciliterer også Lean workshop inden for 5S, spiltyper, Gemba og leader standard work (LSW), herunder LSW tavler, implementering af nærværende målstyring i lederteamet og på produktionsgulvet. Per sigte er hele tiden på den ”gyldne trekant”: Trivsel, kvalitet og effektivitet. Per gør godt brug af sin lange ledererfaring og uddannelser, og støtter lederne og ledelsesteamet i håndtering af forandringsprocesser, med udgangspunkt i jeres vision og strategiske rejse.

Per har siden 2013 faciliteret Postnord TWI implementering og har opnået stor erfaring på denne rejse. Pers mentor har været John Vellema siden 2013. Pers undervisningsmetode omhandler læring ved fælles interaktion. Hans måde at undervise på er meget anerkendende, energisk og involverende. Han har fokus på den ærlige, kærlige og direkte kommunikation, herunder feedback til hinanden, som i den grad har en stor aktie i at udvikle den enkelte til blive den bedste version af sig selv. 

Siden 1996 har Per arbejdet med Lean, strategi, optimering og ledelse i PostNord terminaler, hvor mere end 1100 medarbejdere arbejder. Dette har givet ham et særligt indblik i processerne fra start til slut, samt processer som udspiller sig på produktionsgulvet. Per er er Lean blackbelt master, og er i øvrigt også ægte shotokan sortbælte. Den mentale styrke i at bevare roen, være til stede og altid stræbe efter, at du udvikler den bedste version af dig selv, mærkes i Pers nærvær. Per har også været fodboldtræner for senior i DAI´s bedste rækker, hvor teamspirit, teamdynamikker og team-ånd gav mange sejreJ.

Per bor i Solrød Strand. Han går meget op i sin fysiske træning, nyde naturen med sin hund Buller og hygge med familien og venner. Især de hyggelige smutture i Europa er med til, at batterierne altid er i top.

Per@btp.dk

Yndlingscitat:

The best way to predict your future is to create it

Abraham Lincoln

Virksomheden har været glade for at blive introduceret og instrueret i TWI, hvor af en stor del af lederne samt medarbjederne har brugt redskabet. John Vellema, kan varmt anbefales hvis din virksomhed har brug for et skub i den rigtige retning indenfor "training within industries" (TWI)

Jimmi Vincents Salling - Produktionsleder hos Kopenhagen Fur