Kalervo Laaksoharju

Konsulent

  • Har arbejdet 10 år som en Lean Coach, Lean Leader og Senior Consultant
  • 3 år som coach af JTO Lean Learning Center Oy,
  • 3 år som ansvarlig trainee i forskellige sundhedsprojekter,
  • 25 år som iværksætter inden for materialehåndteringsløsninger, der hjælper kunder med at designe og implementere velfungerende logistik- og layoutløsninger
  • Stærke færdigheder i tilsynsarbejde og den praktiske udvikling af processer
    Har været en del af Business Through People ApS fra begyndelsen af ​​2019
  • Undervisningssprog: Finsk og svensk

Kale's flerårige erfaring som iværksætter i udviklingen af ​​forskellige industrielle og kommercielle virksomheder og offentlige administrationsprocesser giver ham et godt udgangspunkt for at forstå udfordringerne og mulighederne for udvikling af kunder i forskellige brancher. Hans kommercielle grundlæggende uddannelse er et godt udgangspunkt for at forstå udviklingens økonomiske virkelighed. Hans dybtgående håndværk og tilgang til kundens situation har fået positiv feedback. Kale er nem at gå til og tror på den positive interaktion som en ressource for arbejdsmiljøet. Han sætter pris på at udvikle sig og det afspejles i hans måde at tilgå nye ting.

Kale lærte Lean at kende for 10 år siden og anerkendte hurtigt betydningen af ​​at investere i udviklingen af supervisors. Hans vision er yderligere styrket. Respekt for mennesket og ægte interaktion er den mest værdifulde del i arbejdsmiljøet. Kale har i sin egen Lean-rejse fået bedre forståelse af, hvad Lean House værdier er, og hvordan de anvendes i praksis og hvordan folk og hele arbejdsmiljøet udvikler sig.

Hans typiske Lean-projekter omfatter: Lean tænkning, værdier ​​og praktiske Lean trænings egenskaber. Han uddanner ledere, supervisors, teams og medarbejdere. Han planlægger og støtter op om organisationens Lean-rejse.

Kale er en velrenommeret og kompetent træner. Hans coaching er opfattende, han er godt uddannet, og han er i stand til at vække motivation for selvudvikling og udvikling af arbejdet.

Fra Vaasa flyttede han med sin kone til Espoo for tre år siden tættere på deres børnebørn. Om sommeren spiller han golf og om vinteren spiller han badminton. Kale kan lide sport i sine forskellige former. Han har spillet fodbold på højere niveau og har også fungeret som holdleder og formand for ishockey klubben, samt påvirket sociale udfordringer.