John Vellema

John Vellema

Partner og Senior konsulent 

  • Uddannet Dynamisk Coach med ingeniørgrad i produktion og ledelse
  • Forfatter til SHINGO prisvindende ”The Global Learning Organization”
  • Primær ydelser inden for konsulentrådgivning, underviser i TWI og Dynamisk Coaching i teamet eller individet   
  • Underviser på følgende sprog: Dansk, tysk og engelsk

John har startet og ejer Business Through People, samt TWI Institute Skandinavien & Schweiz. Han er TWI Master Trainer, uddannet fra det officielle TWI institute i USA af eksperterne inden for TWI. John underviser i TWI 10-timers kurserne, TWI 40-timers kurserne, samt tilbyder coachingydelser og undervisning i organisationspsykologi.

Johns undervisningsmetode omhandler læring ved fælles interaktion. Hans måde at undervise på er meget rolig og anerkendende, både i grupper og i individuelle sessioner. Han har fokus på ærlig, kærlig og direkte kommunikation i de relationer, der er mellem ham som underviser og de underviste. 

John startede sin karriere som værktøjsmager. Dette har givet ham et særligt indblik i processerne som udspiller sig på produktionsgulvet, og som ikke kan læres i et klasseværelse. Senere tjente John i det danske forsvar som Oversergent udstationeret i Kosovo. Derefter tog John en ingeniørgrad hos Syddansk Universitet  i Manufacturing og Management. John har arbejdet mange år hos LEGO koncernen, og har draget meget erfaring fra hans tid i HR afdelingen, hvor han arbejdede med implementering af The Global Job Training Organization. John har desuden været rotræner hos det danske ro-forbund, hvor han trænede talentfulde unge roere, støttet af Team Danmark.

John bor i et byhus i Kolding. Han elsker at lave god sund mad og går meget op i sin fysiske og mentale træning.

John@BTP.dk

Yndlingscitat:

At vove er at miste fodfæstet for en stund,
ikke at vove er at miste sig selv

Søren Kierkegaard

John develop and anchored our Global Job Training Organization within our Manufacturing sites. This is now one of the reasons, that we at LEGO can expand with the speed we do.

Stephen Burke - Vice President HR and Continuous Improvement, the LEGO Group