Joakim Bjurström

Partner og Senior Konsulent 

  • Lean Sølv Certifikat fra AME og trænet i TWI JI 40-timer
  • Forfatter til bogen ”Bortom Lean” og har oversat ”Toyota KATA” til svensk
  • Underviser i TWI JI 10-timer, LEAN og KATA
  • Underviser på følgende sprog: Svensk og engelsk

Joakim er tilknyttet som Senior Konsulent og landemanager for Sverige, og som har været en del af Business Through People siden 2014. Joakim er en meget dygtig TWI, Lean og KATA coach. Med færdigheder også indenfor Six Sigma og Change Management underviser han primært vores svenske og internationale kunder.

Joakim Bjurström er en stærk profil. Hans erfaring og engagement med KATA og TWI programmet og hans løbende stræben efter selv-forbedring er et sandt aktiv for os og vores kunder. Hans drive til forbedring går ikke kun indad. Han er altid dedikeret til at få kunderne til at lykkedes med deres TWI, LEAN og/eller KATA projekt - og dette gøres med nænsomhed.

Hans omfattende arbejde på tværs af forskellige brancher gør ham yderst fleksibel, og han er derfor hurtig til at afdække det fokusområde, som har mest brug for omsorg eller som er bedst egnet til et pilotprojekt. Når det er sagt, er Joakim altid på udkig efter at forbedre, han er derved også en af de mest tålmodige trænere, vi nogensinde har oplevet. Han er yderst forsigtig, når det kommer til forbedringer - han vil aldrig starte eller foreslå noget, som han ikke er helt sikker på. Joakim er en grundig og systematisk træner.


Joakim@btp.dk

 

Der er altid plads til forbedringer!

Joakim Bjurström

Joakim Bjurström har varit coach hos oss under drygt 18 månader. 
Joakim har en unik kompetens och förståelse för leans principer. Det tillsammans med hans personlighet som är både jordnära och humoristisk parat med en pedagogisk förmåga, har gjort Joakim till en mycket uppskattad coach bland såväl ledningens representanter som medarbetarna i produktionen.

Mats Sigfridsson, VD Proton Engineering AB