Helene Eiler Ernst

Konsulent

  • Uddannet cand. musicae samt intensiv dynamisk coach
  • Trænet i TWI Job Instruktion og TWI Job Relationer 10 og 40-times kurserne
  • Uddannet i projektledelse
  • Underviser i musikalsk teambuilding, ledelse i praksis og TWI JI 10 timers kurset.
  • Udbyder individuelle coacingforløb indenfor intensiv dynamisk coaching-metoden
  • Underviser på følgende sprog: Dansk 

Helene er primært tilknyttet som vores musiske konsulent, der benytter fællessang og korsang som værktøjer i sin undervisning. Gennem musikalsk samskabelse arbejder Helene med individet og teamet omkring gruppedynamikker og ledelse i praksis. At synge sammen med andre er både et middel og et mål – en anderledes og udfordrende oplevelse der styrker relationer.

Helene er uddannet cand. musicae fra Det jyske Musikkonservatorium i Århus og har i mange år arbejdet med samspillet mellem sang, dynamisk coaching og ledelse. Helene er rigtig god til at få mennesker til at sætte sig selv i spil - få dem til at byde ind og tage ansvar. 

Helene udbyder individuelle forløb indenfor intensiv dynamisk coaching-metoden. Du vil opleve Helene coache med stort nærvær. Helene er et meget empatisk menneske med stor rummelighed, hvor ingen problemstilling er for lille eller for stor.  Det motiverer Helene at hjælpe dig, så du holder op med at spilde din tid og dine kræfter og istedet bruger din energi så den virker for dig! 

Helene bor i Vester Nebel ved Kolding. Hun nyder at være aktiv i naturen, være sammen med venner og familie, og kreerer gerne med form, farver og skøre ideer.

Helene@btp.dk

Yndlingscitat:

 

Det har jeg ikke prøvet før. Så det kan jeg sikkert godt!

Pippi Langstrømpe

- Det har været spændende og meget inspirerende for mig at have samtaler med Helene. Det har sat nogle nye processer i gang, der har gjort, at jeg er blevet bedre til at mærke efter, og dermed få sagt fra og undgå unødigt stress.

NN1 - dynamisk coaching klient