Heidi Bo

Heidi Bo, CEO og senior konsulent hos BTP

CEO og Senior Konsulent

  • Uddannet Ingeniør indenfor Global Management and Manufacturing 
  • Ansvarlig for den overordnede globale ledelse af virksomheden 
  • Certificeret i Intensiv Dynamisk Coaching 
  • Underviser i Dynamisk Coaching og Dynamisk ledelse samt individuelle coaching forløb 
  • Erfaring indenfor projekt-, program og linjeledelse på LEGO 
  • Underviser på følgende sprog: Dansk og Engelsk 

I forbindelse med en årrække med stabil vækst er Heidi ansat til at lede virksomheden globalt og sikre det rigtige fundament til fortsat at kunne vækste og sikre at alle modtager den samme høje produkt kvalitet uanset hvor i verden man befinder sig.  

Heidi har en meget inspirerende og energifyldt tilgang til undervisning og bruger sig selv og deltagerne meget for at skabe en god og forståelig sammenhæng mellem teori og praksis for på den måde ikke blot at formidle, men også at gøre det nye stof anvendeligt og let at relatere til. 

Heidi er uddannet og har gjort karriere på LEGO. I de 12 år Heidi havde sin daglige gang på LEGO har hun arbejdet indenfor mange forskellige forretningsområder som miljørigtig produktudvikling, platforms udvikling, materialer, IT, projektledelse og de sidste 5 år har personaleledelse af forskellige teams været hendes primære opgave, seneste ledelse af ingeniør afdeling indenfor planlægning, kapacitet, økonomi og performance. 

Heidi bor på landet 10 km uden for Billund sammen med sin kæreste og 2 halvstore børn, i en ramme som giver både luft, ro og masser af muligheder til at føre ideer ud i verden. Fritiden bruges på kreative projekter, pasning af gårdens dyr samt tid med familie og venner – hvor hygge og hindbærskum står højt på prioriteringslisten.  

Heidi@btp.dk 

Yndlingscitat:

Keep it simple