Den danske TWI og KATA Konference 2019 (Hos FOSS)

Deltagere til TWI Konferencen 2016, afholdt på AaU, København
Deltagere til TWI Konferencen 2016, afholdt på AaU, København

Om den Danske TWI og KATA konference d. 20. november

På den danske TWI & KATA Konferencen har vi fokus på TWI og KATA som enkeltestående programmer, men også i samspil – som flere og flere ser som en væsentlig styrke i deres lean arbejde. 

Flere virksomheder anvender TWI og KATA programmerne i en kombination, eller har mål om at gøre det. I KATA lærer vi at sætte mål og forsøge at opnå disse. I denne proces vil der opstå forhindringer, som bl.a. kan løses gennem et af TWI Programmerne - f.eks.: 

  •  Hvis der er modstand mod forandring, så kan TWI Job Relationer anvendes. 
  •  Varians i udførelsen af arbejdet. Her kan TWI Job Instruktion anvendes. 
  •  Er processen svær at udføre eller tager den for lang tid, så kan TWI Job Metode anvendes. 
  •  Er processen usikker at udføre, så kan brugen af TWI Job Sikkerhed være godt. 

Konferencen afholdes i samarbejde med FOSS, som også er indlægsholder med en TWI firma case. Deltagerne kan i år også opleve TWI og KATA i praksis, da der i år er 2 spor på programmet. Det ene spor er primært firma cases og det andet spor er praktiske øvelse i de forskellige programmer.  

Konferencen henvender sig til beslutningstagere, mellemledere, medarbejdere (Job Trænere) og interne konsulenter inden for Lean, TWI, KATA, HR samt virksomhedens økonomiansvarlige.

Vi kobler viden og virkelighed ved at bygge bro mellem vores uddannelsesinstitutioner og virksomheder/organisationer! Derfor tilbydes studerende at deltage i den årlige TWI og KATA konference til den favorable pris. Måske din kommende arbedsgiver, praktiksted eller værtsvirksomhed til dit kommende projekt er til stede og netop venter på dig. Ligeledes er det et unikt tilbud til virksomheder/organisationer til at komme i dialog med potentielle kandidater.

Konferencens ordstyrer er John Vellema ejer af Business Through People ApS, som er Global Partner med TWI Institute USA. John har gennem de seneste 6 år arbejdet med virksomheder og organisationer i mere end 10 forskellige lande. Han er bl. uddannet Dynamisk Coach, TWI Master Trainer og er SHINGO bogprisvinder for bogen Building a Global Learning Organization; Using TWI to Succeed with Strategic Workforce Expansion in the LEGO Group.  

Dette er den 7. konference der arrangeres af effektivitet.dk og Business Through People ApS.

Dato: 20 november 2019
Tidspunkt: 08:00 til 17:15
Sted: FOSS i Hillerød

Tilmelding til den danske TWI og KATA konference forgår herhttp://twikatakonference.dk

Mulig TWI og KATA pre-workshop!

I år afholder vi en pre TWI og KATA Simuleringsworkshop d. 19. november, da vi har fået feedback de sidste år at dette kunne være gavnligt for nye deltager/virksomheder til TWI og/eller KATA. Så deltag på dette 1-dags globale og anerkendte simuleringkursus, som på en realistisk, sjov og legenede måde illustrerer sammenspillet mellem TWI og KATA programmerne. Dagen er fyldt med AHA-opleveler og sjove øvelser.'

Læs mere omkring TWI og KATA pre-workshoppen i dette - link

Vi glæder os til at se dig og dine kolleger til dette års TWI og KATA konference - samt evt. Pre workshoppen. 

“We have to grasp not only the know-how but also know-why.”

Shigeo Shingo, one of the principals behind Lean