TWI Job Opdelings kursus

TWI JI Job Opdeling
TWI JI Job Opdeling
Arbejder du som job træner eller træners træner i din virksomhed, ved du at din træning afhænger af kvaliteten af din TWI JI jobopdeling og ønsker du at tage dine TWI JI job opdelinger til næste niveau. Så er dette 3 dags specialist kursus i at udvikle job opdelinger noget for dig – du lære også at komme godt i gang med at faciliteter andre i at lave job opdelinger.
 
På de 3 dage vil vi øve at lave job opdelinger i den samlet gruppe (mellem 6 og 9 personer). Vi vil her gennemgå teknikkerne for at lave job opdelinger, hvor vi går i dybden med hvad kigger vi efter og hvilke spørgsmål tænker man over når vi laver job opdelingen. Igennem de 3 dage vil vi også arbejde i mindre grupper (3 personer) hvor vi stadig arbejder med jobopdelinger, dette gør at du hurtigt vil hæve dit niveau og blive hurtigere til at lave job opdelingerne i den rette kvalitet. Tag gerne 3-4 forskellige jobs med vi kan øve på, så du evt. også får løst et aktuelt problem derhjemme samtidigt med.
 
Vi vil under kurset også teste jobopdelinger, ved at test træne dem efter TWI JI 4 trins metoden. Derved du vil også kunne få muligheden for at videre udvikle denne færdighed under kurset. Det primære mål, vil dog være på selve udviklingen af job opdelingerne.
 
Læreringsmål
- Forbedre evnen til hurtige at kunne spotte de rette Vigtige Trin, Nøgle Punkter og Årsagerne til hvert Nøgle Punkt.
- Påbegynde at opbygge gode færdigheder i at kune faciliteter andre i at udvikle en god jobopdeling.
- Forbedre evnen til at forstå og følge TWI JI 4 trins træningsmetoden.
 
Praktiske forhold
Uddannelse krav: have gennemført TWI Institutet´s TWI Job Instruktions 10 timers kursus
Sted: Rævebjerg 12, 6000 Kolding
Datoer: 14, 15 og 16 januar 2020
Tid: 08:30 til 15:30
Pris: 8.000 ekskl. moms
Tilmelding via John@btp.dk eller 29228955